News
Tort Cioccoveli cu Semifruà
Ingrediente 450 g Semifructe 900 g Apă sau Lapte 1500 g Frisca 100 g picături de ciocolată 300 g Choco Crisp Bitter 50 g Maxicream Bril Gel Mirror Ciocolata Pregatire Se amestecă baza Semifruà cu apă sau lapte la 40°C. Adăugați fulgii de ciocolată și amestecați cu o spatulă frișca și Ciocco Crisp Bitter. Tapetați formele cu rulou de cacao, turnați crema pregătită. Apoi puneți un strat de rulou de...
Tort de vara cu Semifruà
Ingrediente 450 g Semifructe 900 g Lapte la 40°C 1500 g Frisca 60 g Caprese® Lemon Baza Semifruà aromata cu pasta de lamaie Pandișpan cu amestec de pandișpan auriu Bril Gel Mirror Lemon Pregătirea Se amestecă baza Semifruà cu apă sau lapte la 40°C. Se incorporeaza frisca cu o spatula, la final se aromatizeaza cu Limone Caprese® si se face fundul cu roullè, se toarna amestecul aromat cu Paste Limone...
Tort Seduzione con Semifruà
Ingrediente 450 g Semifruà 900 g Lapte la 40°C 1500 g Frișcă bătută 100 g Picături de Cioccolată Pan di Spagna Gold Granella Nocciole Pralinate Bril Gel Mirror Cioccolato Preparare Amalgamare la base Semifruà con acqua o latte a 40°C e lasciare raffreddare il composto per circa 5 min. prima di incorporare a spatola la panna montata ed infine le gocce di cioccolato mignon Costarica e versare la crema preparata e...