+40 (733) 727 625 vanzari@geladis.ro
LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi peste 1500 de lei

News

Tort Cioccoveli cu Semifruà

Tort Cioccoveli cu Semifruà

Ingrediente 450 g Semifructe 900 g Apă sau Lapte 1500 g Frisca 100 g picături de ciocolată 300 g Choco Crisp Bitter 50 g Maxicream Bril Gel Mirror Ciocolata Pregatire Se amestecă baza Semifruà cu apă sau lapte la 40°C. Adăugați fulgii de ciocolată și amestecați cu o spatulă frișca și Ciocco Crisp Bitter. Tapetați formele cu rulou de cacao, turnați crema pregătită. Apoi puneți un strat de rulou de...

Read more

Tort de vara cu Semifruà

Tort de vara cu Semifruà

Ingrediente 450 g Semifructe 900 g Lapte la 40°C 1500 g Frisca 60 g Caprese® Lemon Baza Semifruà aromata cu pasta de lamaie Pandișpan cu amestec de pandișpan auriu Bril Gel Mirror Lemon Pregătirea Se amestecă baza Semifruà cu apă sau lapte la 40°C. Se incorporeaza frisca cu o spatula, la final se aromatizeaza cu Limone Caprese® si se face fundul cu roullè, se toarna amestecul aromat cu Paste Limone...

Read more

Tort Seduzione con Semifruà

Tort Seduzione con Semifruà

Ingrediente 450 g Semifruà 900 g Lapte la 40°C 1500 g Frișcă bătută 100 g Picături de Cioccolată Pan di Spagna Gold Granella Nocciole Pralinate Bril Gel Mirror Cioccolato   Preparare Amalgamare la base Semifruà con acqua o latte a 40°C e lasciare raffreddare il composto per circa 5 min. prima di incorporare a spatola la panna montata ed infine le gocce di cioccolato mignon Costarica e versare la crema preparata e...

Read more

What are you looking for?

Your cart