+40 (733) 727 625 vanzari@geladis.ro
LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi peste 1500 de lei

Tort Cioccoveli cu Semifruà

Tort Cioccoveli cu Semifruà

Ingrediente

450 g Semifructe

900 g Apă sau Lapte

1500 g Frisca

100 g picături de ciocolată

300 g Choco Crisp Bitter

50 g Maxicream Bril Gel Mirror Ciocolata

Pregatire

Se amestecă baza Semifruà cu apă sau lapte la 40°C. Adăugați fulgii de ciocolată și amestecați cu o spatulă frișca și Ciocco Crisp Bitter. Tapetați formele cu rulou de cacao, turnați crema pregătită. Apoi puneți un strat de rulou de cacao și turnați Maxicream. Închideți cu un strat de rullé de cacao. La final, se toarnă smântâna pregătită și se pune în frigider pentru aproximativ 30 de minute. la -30°C. Apoi desfaceți și glazurați cu Bril Gel Mirror Chocolate.

What are you looking for?

Your cart